Premieră la „Te cunosc de undeva!“. Un cuplu de concurenţi a obţinut cel mai mare punctaj acordat vreodată

Premieră la „Te cunosc de undeva!“. Un cuplu de concurenţi a obţinut cel mai mare punctaj acordat vreodată

Ajuns la al 19-lea sezon, show-ul transformărilor bifează o nouă premieră în ediţia difuzată sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1.

Alina Pușcaș și Pepe, prezentatorii show-ului Te cunosc de undeva FOTO Antena 1

Una dintre transformările propuse de ruletă pentru această ediţie a reuşit să convingă nu doar membrii juriului să acorde punctaj maxim, ci şi pe concurenţi să ofere, la unison, cele 5 puncte de care dispun.

„În istoria «Te cunosc de undeva!» , acesta este punctajul maxim care ar fi putut fi obţinut într-o gală de un concurent sau de un cuplu de artişti. Este prima oară când se întâmplă asta“, a anunţat Pepe, după ce artiştii şi-au acordat între ei, cele 5 puncte. Astfel, una dintre cele 8 transformări va fi punctată cu câte 12 puncte de fiecare dintre cei cinci membri ai juriului şi cu câte 5 puncte de fiecare dintre colegii lor.

Cine sunt artiştii care au reuşit să îşi adjudece o asemenea reuşită, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă gală „Te cunosc de undeva!“, difuzată sâmbăta aceasta.

Această gală se anunţă una plină de emoţie nu doar pentru cele 8 cupluri de artişti, ci şi pentru Andreea Bălan, mai ales când pe scenă şi-au făcut apariţia ADDA şi Radu Bucălae, cu transformarea în Mihai Constantinescu şi Anastasia Lazariuc.

Îmi vine să plâng. Copilul din mine e fericit! E emisiunea în care sunt prezenţi, oarecum în acelaşi timp, cei trei oameni care au avut un aport foarte mare la lansarea mea. Naşul, Aurelian Temişan, e aici, Mihai Constantinescu, interpretat de Radu Bucălae, e aici şi Anca Ţurcaşiu e şi ea prezentă. Ei trei m-au remarcat la emisiunea «Ba da, Ba nu», în 1996, când am apărut prima dată la TV. Mihai Constantinescu mă văzuse la un spectacol, în Ploieşti şi m-a adus la TVR. Aşa am ajuns în emisiunile şi, mai apoi, în spectacolele pentru copii din acea vreme“, a spus, vizibil emoţionată, Andreea Bălan.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...