Premieră: principalii trei candidați la prezidențiale sunt în SUA în același timp în plină campanie. Iohannis, cu treabă, ceilalți la poze

Premieră: principalii trei candidați la prezidențiale sunt în SUA în același timp în plină campanie. Iohannis, cu treabă, ceilalți la poze

Premieră: principalii trei candidați la prezidențiale sunt în SUA în același timp în plină campanie. Iohannis, cu treabă, ceilalți la poze. 
 
Klaus Iohannis, Dan Barna și Viorica Dăncilă, candidații la prezidențiale clasați pe primele trei locuri în sondaje, se află în aceste zile în SUA – o premieră în campaniile electorale din România.

Astfel, președintele Klaus Iohannis participă la New York la cea de-a 74-a sesiune a Adunării Generale a ONU, o participare tradițională pentru președinții României. El va participa la recepţia oferită de preşedintele SUA Donald Trump, în onoarea șefilor de delegaţii, dar și la recepţia oferită de UE în onoarea șefilor de delegații.

Viorica Dăncilă participă la o serie de evenimente cu caracter politic și guvernamental: întâlniri cu delegații ale marilor asociații evreiești, întâlniri cu Banca Mondială, dar și o întrevedere anunțată chiar de Dăncilă cu vicepreședintele SUA, Mike Pence.

La rândul său, Dan Barna este în SUA pentru forumului tradițional al think tank-ului Center for European Policy Analysis (CEPA), cel mai puternic ONG american concentrat pe teme legate de relația SUA cu statele din Europa Centrală și de Est. ”Voi participa la întâlniri cu reprezentanți ai mediului politic și de business american, cu experți în politică externă și, evident, cu reprezentanți ai importantei diaspore românești din America de Nord”, a anunțat Dan Barna pe Facebook, conform G4Media.ro.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată decăderea unei dive...

2 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…

3 Regele proștilor și-a băgat partidul în faliment! / Ponta pierde și salariul și Tesla X de 130.000 de euro de l…

4 AUDIO „Vin și te iau din pat și acolo la tine, de față cu mumă-ta și cu tac-tu, îți tai capu’!”

5 Nicio surpriză! Mihaela Rădulescu „rupea paturile” încă de tinerică!