Premieră: principalii trei candidați la prezidențiale sunt în SUA în același timp în plină campanie. Iohannis, cu treabă, ceilalți la poze

Premieră: principalii trei candidați la prezidențiale sunt în SUA în același timp în plină campanie. Iohannis, cu treabă, ceilalți la poze. 
 
Klaus Iohannis, Dan Barna și Viorica Dăncilă, candidații la prezidențiale clasați pe primele trei locuri în sondaje, se află în aceste zile în SUA – o premieră în campaniile electorale din România.

Astfel, președintele Klaus Iohannis participă la New York la cea de-a 74-a sesiune a Adunării Generale a ONU, o participare tradițională pentru președinții României. El va participa la recepţia oferită de preşedintele SUA Donald Trump, în onoarea șefilor de delegaţii, dar și la recepţia oferită de UE în onoarea șefilor de delegații.

Viorica Dăncilă participă la o serie de evenimente cu caracter politic și guvernamental: întâlniri cu delegații ale marilor asociații evreiești, întâlniri cu Banca Mondială, dar și o întrevedere anunțată chiar de Dăncilă cu vicepreședintele SUA, Mike Pence.

La rândul său, Dan Barna este în SUA pentru forumului tradițional al think tank-ului Center for European Policy Analysis (CEPA), cel mai puternic ONG american concentrat pe teme legate de relația SUA cu statele din Europa Centrală și de Est. ”Voi participa la întâlniri cu reprezentanți ai mediului politic și de business american, cu experți în politică externă și, evident, cu reprezentanți ai importantei diaspore românești din America de Nord”, a anunțat Dan Barna pe Facebook, conform G4Media.ro.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Acestea sunt imagini de la priveghiul lui Emi Pian! Funeraliile vor dura 4 zile!

2 VIDEO Învățăturile veteranului interlop Pian senior către fiul său, Emi Pian: „Profesionarea” pumnului, ciomag…

3 Acest consilier general de la USR are de încasat 7 milioane de euro din litigiul Primăriei București cu Costan…

4 De ce se războiesc clanurile Duduianu și Rinu și regulile lor nescrise / O incursiune în lumea interlopă a Capit…

5 VIDEO Cele mai spectaculoase filmări ale exploziilor din Beirut / Peste 4.000 de răniți și cel puțin 78 de morți