Premierul a numit doi secretari generali adjuncți la MDRAPFE; secretarul de stat Ciocoiu de la MAI, eliberat din funcție

Premierul a numit doi secretari generali adjuncți la MDRAPFE; secretarul de stat Ciocoiu de la MAI, eliberat din funcție

Premierul Sorin Grindeanu a numit, luni, cu caracter temporar, doi secretari generali adjuncți la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene (MDRAPFE), Bogdan Alexandru Sticlosu și Mihaela Dincă, potrivit unor decizii publicate în Monitorul Oficial.

Totodată, printr-o altă decizie a prim-ministrului, Cornel-Gabriel Ciocoiu a fost eliberat din funcția de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne.

De asemenea, Grindeanu l-a eliberat din funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) pe Florin Tunaru.

Premierul Sorin Grindeanu i-a demis duminică pe toți secretarii de stat din Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, precum și pe secretarul general și pe secretarii generali adjuncți, în legătură cu lansarea programului PNDL 2.

"Nu accept ca PNDL 2 să fie folosit în scopuri politice", a afirmat premierul într-o declarație de presă la Palatul Victoria.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...