Premierul belgian consideră că vor mai fi atentate în Europa și poate chiar în Belgia

Premierul belgian consideră că vor mai fi atentate în Europa și poate chiar în Belgia

Premierul belgian Charles Michel a opinat sâmbătă, într-un interviu pentru La Libre Belgique, că "vor mai fi atentate în Europa și poate chiar în Belgia", iar o nouă reformă a statului "nu va rezolva nimic în lupta împotriva amenințării teroriste".

Șeful guvernului de la Bruxelles a amintit că nivelul 3 de amenințare teroristă, în vigoare în prezent, "se menține la un nivel îngrijorător". "Prin urmare, trebuie să facem tot posibilul pentru a îmbunătăți capacitatea noastră de acțiune în ceea ce privește securitatea", a adăugat el.

Charles Michel constată că acțiunile de coordonare între diversele servicii implicate în acest dosar trebuie "în mod sigur" să fie îmbunătățite, însă nu se pune problema de a da peste cap structura statului belgian. "Prioritatea actuală este de a face să funcționeze instituțiile care există deja", a spus el.

AGERPRES/(AS — editor: Adriana Matcovschi, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ai greșit platforma” / „Bă, ai înnebunit!!! Ați ajuns săraci? / Iubita lui Selly a produs stupefacție în online cu ultimele postări

2 Ucraina, atacată cu propriile rachete? În 1999, Ucraina a plătit gazul rusesc cu 600 rachete Kh-55

3 Cazul „shaorma cu de toate”

4 PSD s-a încurcat în propriile combinații cu sindicatele? / Liderii PNL au simțit că Ciolacu are genunchii moi! L-au mandatat pe Ciucă să pună presiune p…

5 Andreea Esca, ravisantă la nunta lui Smiley și Ginei Pistol