Premierul britanic a pus gând rău migranților: „Dacă veniţi aici ilegal, nu puteți rămâne“

Premierul britanic a pus gând rău migranților: „Dacă veniţi aici ilegal, nu puteți rămâne“

Oricine soseşte ilegal în Marea Britanie nu va putea să rămână, a afirmat premierul britanic Rishi Sunak într-un interviu apărut în Mail on Sunday, înainte ca o nouă legislaţie pe această temă să fie stabilită săptămâna viitoare

Rishi Sunak FOTO Profimedia

Sub presiunea propriilor săi parlamentari de a găsi o soluţie la fluxul de migranţi care sosesc în Marea Britanie din Europa, premierul Sunak a făcut din oprirea ambarcaţiunilor mici una dintre cele cinci priorităţi cheie ale politicii sale.

"Nu vă înşelaţi, dacă veniţi aici ilegal, nu veţi putea ramâne", a precizat Rishi Sunak.

O nouă lege care să soluţioneze această problemă urmează să fie elaborată marţi, a relatat Mail on Sunday, după ce peste 45.000 de oameni au traversat Canalul Mânecii anul trecut.

Anul trecut, fostul premier britanic Boris Johnson a convenit asupra unui acord pentru a trimite zeci de mii de migranţi, mulţi din Afganistan, Siria sau alte ţări care suferă din cauza războiului , la mai mult de 4.000 de mile (6.400 km), până în Rwanda.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”