Premierul britanic Boris Johnson recunoaşte că era prea gras când s-a îmbolnăvit de COVID-19

Premierul britanic Boris Johnson recunoaşte că era prea gras când s-a îmbolnăvit de COVID-19

Premierul britanic Boris Johnson a declarat că era prea gras când s-a îmbolnăvit grav de COVID-19 şi că a slăbit de atunci 11,79 kg, relatează Reuters.

"Trebuie să recunosc că motivul pentru care am avut o experienţă atât de urâtă cu această boala este că, deşi eram aparent sănătos tun când am contractat boala, aveam o problemă preexistentă - prietenii mei, eram prea gras", a declarat el într-un discurs online în faţa membrilor Partidului său Conservator.

"Şi, de atunci, am pierdut 26 de livre (11,79 kg) ... şi voi continua acea dietă", a mai spus el.

Şeful guvernului britanic Boris Johnson a declarat că speculaţiile potrivit cărora încă suferă de efectele coronavirusului au fost "aiureli' vehiculate de adversarii Brexit-ului.

"Am auzit recent o mulţime de prostii despre modul în care lupta mea cu COVID-19 mi-a răpit cumva mojo-ul (puterea)", a mai spus el.

"Şi, bineînţeles, acestea sunt aiureli, de genul propagandei subversive la care te-ai aştepta de la oamenii care nu doresc ca acest guvern să aibă succes, care au vrut să oprească Brexitul şi toate celelalte promisiuni ale partidului nostru", a mai spus Boris Johnson.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...