Premierul britanic se va angaja înainte de alegerile anticipate să pună capăt liberului acces al persoanelor în Marea Britanie(presă)

Premierul britanic se va angaja înainte de alegerile anticipate să pună capăt liberului acces al persoanelor în Marea Britanie(presă)

Premierul britanic Theresa May se va angaja oficial înainte de alegerile anticipate de la 8 iunie să pună capăt liberei circulații a persoanelor garantată de Uniunea Europeană, a relatat joi cotidianul Daily Mail, citând surse neidentificate de partid, transmite Reuters.

Șefa guvernului ar putea include totodată în platforma sa electorală angajamentul de a retrage Marea Britanie atât de pe piața unică a Uniunii Europene, cât și din Curtea Europeană de Justiție.

Premierul conservator britanic i-a luat prin surprindere pe aliați, oponenți și piețele financiare anunțând marți că a decis să convoace alegeri legislative anticipate pentru 8 iunie.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro