Premierul cere autorităţilor locale măsuri privind finalizarea recensământului în Bucureşti, în Timişoara şi în Iaşi

Premierul cere autorităţilor locale măsuri privind finalizarea recensământului în Bucureşti, în Timişoara şi în Iaşi

Premierul a mai precizat că sunt probleme în municipiul Bucureşti, în Timişoara şi în Iaşi, cerând autorităţilor din aceste localităţi să ia măsuri.

„Ştiu că în Bucureşti au fost aduşi recenzori din Călăraşi, poate şi celelalte judeţe pot să dea o mână de ajutor, astfel încât să se finalizeze aşa cum se cuvine. Am discutat cu preşedintele Institutului Naţional de Statistică. Are speranţa că, aşa cum s-au derulat lucrurile, recensământul se va finaliza şi vom beneficia de datele de care avem nevoie. Vă cer, încă o dată, să vă sprijiniţi reciproc în derularea activităţilor în perioada care ne-a rămas, astfel încât să poate să fie finalizat cum se cuvine. Vă mulţumesc şi ne auzim ori de câte ori este nevoie. Rămânem la nivelul acesta de alertă maximă, pentru a putea să intervenim în mod oportun”, a mai transmis şeful Executivului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...