Premierul Cioloș și-a reprogramat întâlnirea cu Frans Timmermans întrucât aeronava TAROM a întârziat

Premierul Cioloș și-a reprogramat întâlnirea cu Frans Timmermans întrucât aeronava TAROM a întârziat

Trimisul special al AGERPRES, Doroteea Purcărea, transmite: Prima întâlnire din cadrul vizitei premierului Dacian Cioloș la Bruxelles cu prim-vicepreședintele Comisiei Europene Frans Timmermans s-a amânat cu aproximativ două ore, întrucât aeronava TAROM cu care se deplasează prim-ministrul român a întârziat. Frans Timmermans avea deja programată o altă întrevedere și se va vedea cu Dacian Cioloș în jurul orei 13,00, ora României.

Ulterior, Cioloș va avea un dejun de lucru cu președintele PPE Joseph Daul, urmat de o întrevedere cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. Cei doi oficiali vor susține declarații de presă comune.

Tot luni, Dacian Cioloș se va întâlni cu comisarul european responsabil cu politica de vecinătate și negocierile privind extinderea, Johannes Hahn, și cu vicepreședintele Comisiei Europene responsabil cu bugetul și resursele umane, Kristalina Georgieva.

În cursul serii, la Reprezentanța Permanentă a României la Bruxelles, premierul va avea o întrevedere cu funcționari români care ocupă funcții de conducere în instituții europene.

Premierul Dacian Cioloș a început luni o vizită de două zile la Bruxelles.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Javra, îngropată definitiv de Buzăianu! / Cât „cașcaval” a primit viitoarea „regină a pușcăriașilor”

3 „Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi."

4 Dragnea confirmă scandalul cu țiitoarea! Mesaj de ultimă oră

5 Așa o fi?