Premierul Cioloș transmite condoleanțe familiei românului ucis în atacul de la Nisa

Premierul Cioloș transmite condoleanțe familiei românului ucis în atacul de la Nisa

Premierul Dacian Cioloș transmite condoleanțe familiei cetățeanului român decedat în atacul de la Nisa, precizând că soția și copilul lui, răniți grav în atentat, sunt internați, starea acestora fiind stabilă.

"Între oamenii uciși în atacul barbar de la Nisa este și un cetățean român. Știu că este puțină consolare pentru familie și pentru cei dragi lui, dar vreau să-i rog să accepte regretul meu enorm și condoleanțe pentru pierderea avută. Este o tragedie care a lovit o familie întreagă. Soția și copilul lui, răniți grav în atentat, sunt și ei internați în spitale din zonă. Din fericire, din informațiile pe care le avem la această oră, starea acestora este stabilă", spune premierul Cioloș într-un comunicat al Guvernului remis AGERPRES.

Cioloș afirmă că autoritățile române sunt în legătură permanentă cu serviciile medicale franceze, precizând că evoluția medicală a celorlalți doi români răniți în atac este pozitivă.

"Suntem în legătură permanentă cu serviciile medicale franceze. Știu că avem vești mai bune în privința celorlalți doi români răniți în atac. Amândoi sunt încă spitalizați, dar evoluția lor medicală este pozitivă. Autoritățile noastre, Ministerul Afacerilor Externe, Ambasada noastră la Paris, serviciul consular sunt la dispoziția acestor familii și vom face tot ce este omenește posibil să le ajutăm", mai spune Cioloș.

AGERPRES/(AS — autor: Mădălina Cerban, editor: Florin Marin, editor online: Simona Aruștei)

Citiți și:

MAE: Autoritățile franceze au confirmat decesul românului, membru al familiei date dispărute în urma atacului de la Nisa

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...