Premierul Dăncilă: Nu putem vorbi de scăderi salariale, ci de creşteri ale salariilor

Premierul Dăncilă: Nu putem vorbi de scăderi salariale, ci de creşteri ale salariilor

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat miercuri, comentând cele mai recente date ale INS, că nu se poate vorbi despre scăderi salariale, ci de creşteri ale salariilor.

"Să lămurim un lucru: nu putem vorbi despre scădere. Vorbim despre creşteri salariale. Am citit raportul dat de Institutul Naţional de Statistică. Se fac comparaţii cu alte luni ale anului, se fac comparaţii cu alţi ani, dar nu putem vorbi despre scădere salarială şi trebuie să ne raportăm doar la creşteri", a declarat Dăncilă, la Antena 3.

Ea a făcut referire şi la creşterile salariale din Sănătate şi Educaţie.

"În sănătate, numai la 1 martie anul acesta au crescut salariile cu procente cuprinse între 75% şi 120%. În educaţie, numai de la 1 martie anul acesta avem o creştere de 20%. În sănătate, dacă am lua toată creşterea salarială de la 1 ianuarie 2017, avem o creştere la net de 40%. Deci nu putem vorbi despre scăderi salariale şi putem vorbi doar de creşteri salariale", a mai afirmat Dăncilă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”