Premierul Dăncilă se consideră ameninţată de preşedintele Iohannis

Premierul Dăncilă se consideră ameninţată de preşedintele Iohannis

Premierul Viorica Dăncilă consideră că sunt ameninţări ultimele declaraţii făcute de preşedintele Klaus Iohannis la adresa ei.

"Luaţi şi dumneavoastră declaraţiile domnului preşedinte şi o să vedeţi că sună a ameninţare", le-a declarat Dăncilă jurnaliştilor, luni, la Parlament.

Întrebată dacă se teme de o posibilă plângere penală, posibilitate avansată de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, premierul a spus: "Atât timp cât domnul preşedinte recurge la ameninţări, orice este posibil".

"Oricărui om îi este teamă de o plângere penală, dar eu sper să nu se întâmple acest lucru, pentru că eu cred în justiţie şi cred că toată lumea trebuie să creadă în justiţie. Dacă mergem pe acest considerent - că fiecăruia poate să i se facă o plângere penală -, nu cred că este un lucru bun. Având în vedere cele văzute în spaţiul public, cele apărute în spaţiul public legat de Victor Ponta, căruia i se pregătea o plângere penală, orice este posibil", a adăugat Viorica Dăncilă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…