Premierul despre organizarea slujbelor religioase în interiorul bisericilor: Asta sub nicio formă!

Premierul despre organizarea slujbelor religioase în interiorul bisericilor: Asta sub nicio formă!

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni seara, că slujbele religioase nu se vor organiza în interiorul bisericilor şi a evitat să precizeze dacă se ia în calcul o altă reglementare în privinţa linguriţei de împărtăşanie.

Într-o emisiune la Digi 24, întrebat dacă sunt discuţii legate de organizarea slujbelor religioase în interiorul bisericilor, prim-ministrul a răspuns: "Asta sub nicio formă!".

În privinţa reglementărilor privind folosirea linguriţei de împărtăşanie, şeful Executivului a arătat că acestea au la bază eliminarea riscului de transmitere a virusului.

"Aici nu mă pricep, sincer şi ce a apărut în spaţiul public ca şi norme care sunt gândite de la nivelul Institutului Naţional de Sănătate Publică şi al comisiei care funcţionează la nivelul Ministerului Sănătăţii sunt chestiuni care au la bază eliminarea riscului de transmitere a virusului", a spus Ludovic Orban. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?