Premierul Orban, vicepremierul Raluca Turcan și miniștrii Aurescu, Bode și Popescu au fost amendați după apariția fotografiei în care fumau și nu purtau măști

Premierul Orban, vicepremierul Raluca Turcan și miniștrii Aurescu, Bode și Popescu au fost amendați după apariția fotografiei în care fumau și nu purtau măști

Cinci membri ai Guvernului Orban au fost amendați după apariția fotografiei în care aceștia se aflau într-o sală a Executivului, fumau și nu purtau măști, a anunțat Poliția București într-un comunicat transmis sâmbătă seară.

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a fost amendat cu 500 de lei pentru că fuma trabuc în spațiu public închis și cu 2500 lei pentru că nu purta mască de protecție împotriva COVID-19. La fel s-a întâmplat și cu premierul Ludovic Orban care a anunțat primul, sâmbătă după-amiază, că a plătit online două amenzi, pe www.ghiseul.ro.

Ministrul Economiei Virgil Popescu și cel al Transporturilor Lucian Bode au primit câte o amendă de 2500 de lei pentru că nu purtau nici ei măștile de protecție.

Vicepremierul Raluca Turcan a primit cea mai mică amendă, de 1000 de lei, pentru că avea mască de protecție dar o purta necorespunzător, pe bărbie.

”Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a aplicat, astăzi, sancțiuni contravenționale pentru cinci membri ai Executivului.

Astfel, doi membri ai Executivului au fost sancționați cu câte două amenzi contravenționale fiecare, în cuantum de 3000 de lei pentru fiecare persoană, pentru nepurtarea măștii de protecție sanitară și pentru fumat în spații în care acest lucru este interzis. Alte două persoane au fost sancționate cu amendă în valoare de 2500 de lei pentru fiecare, pentru nepurtarea măștii de protecție sanitară. A cincea persoană a fost sancționată cu amendă contravențională în valoare de 1000 de lei pentru purtarea măștii de protecție în mod necorespunzător”, se arată în comunicatul transmis de DGPMB.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale