Premierul suedez Stefan Lofven, testat negativ la COVID-19, a ieşit din autoizolare

Premierul suedez Stefan Lofven, testat negativ la COVID-19, a ieşit din autoizolare

Premierul suedez Stefan Lofven a fost testat negativ la COVID-19 şi a ieşit din autoizolare, a anunţat luni purtătorul său de cuvânt, relatează dpa.

Săptămâna trecută, Stefan Lofven a anunţat într-o postare pe Facebook că el şi soţia sa, Ulla, se autoizolează, iar el va lucra de la distanţă după ce a aflat că o persoană din anturajul său s-a aflat în contact cu o persoană care a fost testată pozitiv la noul coronavirus.

Purtătorul de cuvânt a declarat luni, într-un e-mail către dpa, că Lofven s-a putut întoarce la muncă la sfatul medicului său şi după rezultatul negativ al testului. Şi soţia premierului a fost testată negativ la COVID-19.

În postarea sa, premierul a afirmat că incidentul a reamintit faptul că este nevoie de atenţie şi că trebuie urmate recomandările făcute de autorităţile sanitare pentru oprirea răspândirii virusului.

Ultimele cifre arată că Suedia, ţară cu 10,3 milioane de locuitori, a înregistrat circa 146.400 de infectări şi 6.022 de decese asociate COVID-19.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…