Premierului Nicolae Ciucă i-a murit tatăl

Premierului Nicolae Ciucă i-a murit tatăl

Tatăl premierului Nicolae Ciucă a murit miercuri dimineaţă, la spital, unde fusese internat în urmă cu aproximativ trei săptămâni. Lucia Ciucă, mama şefului Guvernului, a confirmat decesul şi, într-o declaraţie acordată FANATIK a declarat că acesta a avut Covid şi ulterior a suferit complicaţii.

Nicolae Ciucă și părinții săiFoto: fanatik.ro

”Domnul Ciucă s-a dus. Mi l-a luat Dumnezeu. A fost internat în spital și a făcut complicații. A stat trei săptămâni, a avut… cum îi zice… COVID. I-a distrus și rinchii, nu mai putea să urineze. Azi dimineață a murit. În ce situație mă lasă, rămân singurică”, a declarat Lucia Ciucă, mama premierului, pentru FANATIK.

Gheorghe Ciucă, tatăl lui Nicolae Ciucă a fost subofiţer în Armată. A ieşit la pensie cu gradul de plutonier adjutant. Acesta locuia în comuna Plenița, de lângă Craiova.Citește și:

populare
astăzi

1 Un mare scandal sexual zguduie Polonia / Un băiat care se prostitua a leșinat la o orgie a unor preoți catolici

2 Ăsta e ăla care l-a „livrat” pe Buzatu

3 Rareș Bogdan / Am putea controla minuțios, fără grabă, 2-3 zile, toate camioanele și trenurile cu destinația Austria, să nu scape cumva vreun migrant i…

4 „Apar NUMAI deasupra aglomerărilor urbane” / Olivia Steer spune că prietenii ei s-au îmbolnăvit de enteroviroză de la dârele lăsate de avion pe cer

5 „Mama de 65 ani și-a găsit boyfriend de 42”