Premiul uriaș de la EuroMillions, nerevendicat. Loteria Națională din UK îi îndeamnă pe jucători să verifice biletele

Premiul uriaș de la EuroMillions, nerevendicat. Loteria Națională din UK îi îndeamnă pe jucători să verifice biletele

O persoană norocoasă a cumpărat luna trecută un bilet câștigător în East Midlands - dar încă nu a venit să revendice premiul de șase cifre.

Biletul câștigător nu a fost revendicat

Jucătorii EuroMillions sunt îndemnați să își verifice biletele, deoarece un premiu de 220.000 de lire sterline câștigat luna trecută nu a fost încă revendicat, scrie news.sky.

Norocosul câștigător și-a cumpărat biletul pentru extragerea de vineri, 27 octombrie, din Northampton, dar încă nu s-a prezentat pentru a-și revendica banii.

Loteria Națională îi îndeamnă acum pe toți cei care cred că ar putea fi câștigătorul misterios să "caute peste tot" biletul, care a nimerit cinci numere principale și un număr Lucky Star - obținând un jackpot de 220.132,50 lire sterline.

Numerele EuroMillions de la acea dată au fost 29, 33, 35, 48 și 49, în timp ce numerele Lucky Star au fost trei și opt.

Andy Carter, consilier principal pentru câștigători la Loteria Națională , a declarat: "Este timpul să vă uitați peste tot - în buzunarele hainelor pe care le-ați purtat la momentul respectiv, în genți, în mașină, în portofele și poșete și în acel dulap sau sertar în care cu toții avem tendința de a pune mărunțișuri - și să vă verificați biletele. Locuiți sau lucrați în această zonă, aveți rude și prieteni acolo pe care i-ați vizitat sau erați doar în trecere? Suntem disperați să găsim acest deținător misterios al biletului și să plătim premiul care îi va schimba viața - imaginați-vă posibilitățile pe care le are."

Carter a adăugat că Loteria Națională are "șampanie la gheață pentru ca fericitul câștigător să se prezinte pentru a-și revendica câștigul".

Posesorul biletului are timp până la 24 aprilie 2024 pentru a-și revendica premiul.

Dacă premiul rămâne nerevendicat, atunci cele 220.132,50 lire sterline plus dobânda vor merge către proiecte finanțate de Loteria Națională din Marea Britanie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?