Presa din Argentina sare în sprijinul lui Messi. Atac la adresa PSG: „Rămâneți în mizeria voastră”

Presa din Argentina sare în sprijinul lui Messi. Atac la adresa PSG: „Rămâneți în mizeria voastră”

Suspendarea pentru două săptămâni a lui Messi nu a rămas fără ecou în Argentina, țara în care jucătorul este erou național după cucerirea titlului mondial din Quatar.

Messi cu cupa mondială FOTO: EPA EFE

Pentru conducerea PSG nu a contat că Messi s-a dus în Arabia Saudită , pentru a-și respecta angajamentele publicatare, știind că va avea două zile libere, anulate, ulterior, de antrenorul Christophe Galtier (56 de ani). PSG a tăiat în carne vie și l-a suspendat fără plată pentru două săptămâni.

Tyc Sport, una dintre cele mai mari publicații de sport din Argentina, titrează: "PSG nu va fi niciodată la fel de mare ca Messi", arată Eurosport .

"Sancțiunea primită de Messi pentru călatoria în Arabia a fost premeditată. A fost o capcană să îi spună neoficial că poate pleca și în mijlocul zborului să-l cheme la antrenament. E ceva de genul malpraxis. PSG poate că va câstiga într-o zi Liga Campionilor. Dacă insiști atât de mult pe ceva, mai devreme sau mai târziu ți se va da. Ceea ce nu poate face niciodată este să scoată un mare fotbalist, așa cum este și va fi Lionel Andres Messi pentru tot restul vieții. Rămâneți cu mizeria voastră. Nu ați meritat niciodată ce e mai bun", scriu cei de la Tyc Sport.

După ce un grup de suporteri ai PSG a protestat miercuri la sediul clubului, cerând ca Messi și alți jucători importanți să plece, presa din Argentina a reacționat.

"Ceea ce acei fani egoiști și violenți nu se așteptau a fost că al nostru căpitan să dea dovadă de curajul de a nu merge niciodată să le ofere vreun semn de afecțiune după ce l-au fluierat constant. Să petreci 10 luni antrenându-te și jucând pentru a fi campion și să fii jignit în așa fel de un grup de idioți nu este normal. Și Messi are curajul care lor le lipsește cel mai mult. Nu mai tolerăm nicio lipsă de respect pentru cineva care nu s-a ocupat de altceva decât să facă din respect un stil de viață, așa cum a făcut Messi.", au adăugat jurnaliștii de la Tyc Sport.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...