Presa italiană relatează că este posibil ca trupul Andreei Rabciuc, fostă campioană a României la tir sportiv, să fi fost găsit într-o fermă părăsită

Presa italiană relatează că este posibil ca trupul Andreei Rabciuc, fostă campioană a României la tir sportiv, să fi fost găsit într-o fermă părăsită

Presa italiană relatează că este posibil ca trupul Andreei Rabciuc, fostă campioană a României la tir sportiv, să fi fost găsit într-o fermă părăsită situată în imediata apropiere de casa unde locuia fata. Tânăra de 29 de ani a dispărut pe 12 martie 2022 după o petrecere.

Cadavrul, într-o stare avansată de descompunere, a fost găsit într-o fermă părăsită, nu departe de locul dispariției și lângă Via Montecarottese.

Îmbrăcămintea prezentă ar fi similară cu cea a fetei de origine română, care locuia în Vallesina împreună cu mama ei. Pentru a fi siguri ca acest cadavru este al Andreei, vor fi făcute investigații suplimentare. La fața locului, împreună cu Poliția Științifică, a fost prezent și procurorul Ancona Irene Billotta.

Pe 12 martie 2022, tânăra de 29 de ani se certase cu iubitul ei Simone Ligresti, în varsta de 27 de ani și a părăsit petrecerea de la fermă, unde erau prezenți de asemenea o prietenă și proprietarul imobilului. De atunci s-a pierdut orice urmă a sa. Singura persoană cercetată pentru o posibilă crimă a fost iubitul tinerei românce.

Inițial s-a crezut că ar fi fost vorba despre o răpire. Dispariția româncei a provocat o adevărată controversă în Italia, existând mai multe piste. Emisiunea de la Rai 3 Chi l'ha visto a prezentat mai multe episoade cu dispariția tinerei românce.

Ciudățenia cazului constă în faptul că după lungi și repetate căutări în zona unde a avut loc petrecerea, fără succes, trupul neînsuflețit a fost găsit acum la o aruncătură de băț de locul dispariției. Și totuși încă nu este oficial că îi aparține Andreei Rabciuc, relatează Cronachemarche.it, citat de stiridiaspora.ro.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB