Presadă (USR) anunţă că a depus un proiect care limitează la cinci ani mandatul preşedintelui Consiliului Legislativ

Presadă (USR) anunţă că a depus un proiect care limitează la cinci ani mandatul preşedintelui Consiliului Legislativ

Senatoarea USR Florina Presadă anunţă că a depus la Camera Deputaţilor un proiect care prevede un termen de cinci ani pentru mandatul preşedintelui Consiliului Legislativ.

"Tocmai am depus la Camera Deputaţilor, în calitate de primă cameră sesizată, un proiect de modificare a legii de funcţionare a Consiliului Legislativ. Acesta prevede un termen de 5 ani pentru mandatul preşedintelui Consiliului Legislativ şi situaţii care pot atrage revocarea din funcţie a preşedintelui CL şi a preşedinţilor de secţii. Vă asigur că, dacă proiectul nu va trece de această majoritate parlamentară, ne vom bate pentru el în următorul legislativ", a scris ea pe Facebook.

Plenul Parlamentului s-a reunit, marţi, pentru numirile în funcţiile de preşedinte al Consiliului Legislativ şi de preşedinte al Secţiei de evidenţă oficială a legislaţiei şi documentare din cadrul instituţiei.

Deputatul PSD Florin Iordache, fostul preşedinte al Curţii Constituţionale Augustin Zegrean şi secretarul general al Consiliului Legislativ, Ionuţ Duli Mazâlu, şi-au depus candidaturile pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Legislativ. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…