„Președinta” României, aroganțe într-un resort de lux din Elveția

„Președinta” României, aroganțe într-un resort de lux din Elveția

Ajunsă la aproape 50 de ani, vârstă pe care o împlinește pe 17 decembrie, Anamaria Prodan a postat recent pe Instagram mai multe fotografii în care apare în costum de baie, într-o piscină a unui resort de lux din Elveția.

În una dintre imagini, sexy-impresara chiar a lăsat prea mult la vedere, nu știm dacă deliberat sau nu, iar descrierea din dreptul fotografiei este una tipică pentru Anamaria Prodan: „Când oamenii îți spun că nu văd nimic în tine, îmbrățișează-i și spune-le că viața este grea pentru orbi”!

Anamaria Prodan nici nu a intrat bine în politică și candidează la prezidențiale din partea APP în 2024

Anamaria Prodan vrea să candideze la președinția României și să devină șef de stat. La doar o săptămână după ce a decis să intre în Alianța pentru Patrie, partidul fondat de Codrin Ștefănescu și Liviu Dragnea, Anamaria Prodan a anuțat, într-o conferință de presă, că este dispusă să candideze chiar și la președinția României.

„Codrin Ștefănescu președintele APP care a condus țara și a numit și schimbat guverne, vocea noastră cea mai puternică, nu va candida niciodată, nicăieri. A avut posibilitatea să se numească în orice funcție, dar niciodată nu a acceptat. Iar, eu, dacă partidul consideră că sunt o voce bună și pot face niște lucruri, da, voi candida! Dacă mă întrebați acum unde, aș spune lăsați-mă să văd unde aș fi bună!”, a transmis Anamaria Prodan.

Prodan, vicepreședinte al Alianței Pentru Patrie

Anamaria Prodan este vicepreședinte al APP şi președinte al Organizației de femei a APP. „Știu că intrarea mea în politică este suprinzătoare pentru toată lumea și suținători, dar și critici ai mei! Am făcut pasul acesta pentru că propriile mele experiențe personale m-au determinat să mă aplec asupra rolului femeii în societatea românească și am constat că, deși se discută extrem de mult pe tema creșterii cotei de gen, pe tema egalității de gen, femeile, în mentalul românesc ocupă un loc infim în societate! Consider că am ajuns la maturitatea și înțelepciunea antreprenorială care îmi permit să lupt atât pentru drepturile mele, ca femeie, cât și pentru drepturile româncelor!”, a mai spus impresara.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Picanterii ale escortelor despre mahării prezenți la Forumul de la Davos

2 VIDEO Cabaret în 1985 la barul Melody din Mamaia. În imagini apare și Viorel Păunescu

3 Noi amănunte din culisele „afacerii” fraților Tate

4 „Dacă tancurile ruseşti ar intra în Kiev, ar începe al Treilea Război Mondial”

5 Amantlâc cu iz de telenovelă / Oana Zăvoranu a chemat Poliția acasă, după ce a descoperit ce face Ashraf