Președintele a decorat-o pe Simona Halep cu Ordinul Naţional „Steaua României”. Ceremonia va avea loc marţi, la Palatul Cotroceni

Președintele a decorat-o pe Simona Halep cu Ordinul Naţional „Steaua României”. Ceremonia va avea loc marţi, la Palatul Cotroceni

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de decorare a jucătoarei de tenis Simona Halep cu Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de cavaler, urmând ca ceremonia de decorare să aibă loc marţi la Palatul Cotroceni.

 Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului i-a conferit Simonei Halep această distincţie în semn de „înaltă apreciere şi recunoaştere pentru câştigarea Trofeului de Tenis de la Wimbledon, pentru rezultatele sportive excepţionale obţinute de-a lungul carierei, pentru desăvârşirea poziţiei în rândul celor mai bune jucătoare ale lumii, precum şi pentru talentul, dăruirea, devotamentul şi profesionalismul puse în slujba afirmării sportului românesc pe plan internaţional şi popularizării acestuia în rândul tinerilor, fiind un simbol al tinerei generaţii de sportivi”.

Ceremonia de decorare va avea loc marţi, la ora 12,00, la Palatul Cotroceni.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?