Președintele a mâncat la restaurant și și-a făcut poză cu angajații

Președintele a mâncat la restaurant și și-a făcut poză cu angajații

Președintele României a început să se comporte normal? După ce în cursul dimineții, dar și pe întreg parcursul întâlnirilor la care a participat la Timișoara, a vorbit liber și pe înțelesul tuturor, președintele Iohannis a mai făcut un lucru pe care nu l-a mai făcut până acum. A mâncat cu delegația la un restaurant din Timișoara și a și permis gazdelor să facă public acest lucru.

”Astăzi am fost onorați să-l găzduim în restaurantul nostru pe Președintele României. Ca de fiecare dată ne-am ridicat la înălțimea așteptărilor, confirmând motivul pentru care am fost aleși”, au scris pe o rețea de socializare reprezentanții Restaurantului Merlot. Alături, au pus o fotografie care-l are în centru pe președintele Klaus Werner Iohannis, alături de patronul locației, bucătari și ospătari.

Ce a mâncat președintele la Timișoara

Restaurantul Merlot aparține omului de afaceri Radu Adrian Ianăș. Aici președintele țării și suita sa au fost serviți cu un meniu delicios; foie gras, supă cremă, pește pe pat de sparanghel, pulpă de rață cu piure, iar la desert prăjitură Pavlova.

Pentru a-i asigura liniște președintelui în timpul mesei, patronul restaurantului a decis să îl închidă temporar. ”Stimați clienți, astazi, 03.10.2016, Restaurant Merlot este închis până la ora 18:00. Vă așteptăm cu drag începand cu ora 18:00. O zi cât mai reușită”, au transmis reprezentanții Merlot pe Facebook.

Discursul președintelui la Universitatea de Vest





Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...