Președintele Belarusului, apariție publică după zvonurile că ar fi grav bolnav. : "Nu voi muri, băieți" VIDEO

Președintele Belarusului, apariție publică după zvonurile că ar fi grav bolnav. : "Nu voi muri, băieți" VIDEO

Alexander Lukașenko a apărut marți în public și a respins discuțiile potrivit cărora ar fi grav bolnav, spunând oficialilor: "Nu voi muri, băieți", potrivit unei înregistrări video difuzate de o instituție media de stat.

Alexander Lukașenko, președintele Belarusului

Lukașenko, în vârstă de 68 de ani, este unul dintre cei mai apropiați aliați ai președintelui rus Vladimir Putin.

Zvonurile despre șubrezirea stării sale de sănătate au circulat după ce a participat la parada militară de la Moscova, pe 9 mai, părând obosit și ușor instabil.

Lukașenko, care părea răgușit , a declarat în cadrul unei reuniuni pe probleme de sănătate că a suferit de un adenovirus, un virus obișnuit al răcelii.

Imaginile de la această întâlnirea publică a președintelui Belarus au fost difuzate de Pul Pervovo, un canal media care relatează despre activitățile lui Lukașenko

„Dacă cineva crede că voi muri, să se calmeze. Nu am de gând să mor, băieți. Va trebui să vă luptați cu mine pentru foarte mult timp de acum încolo”, a mai spus el.

Lukașenko conduce Belarusul începând din 1994 și este considerat principalul susținător al lui Putin. Anul trecut a permis ca forțele ruse să folosească țara sa ca rampă de lansare pentru invazia asupra Ucrainei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”