Președintele bolivian Evo Morales, în Cuba pentru un tratament medical de urgență

Președintele bolivian Evo Morales, în Cuba pentru un tratament medical de urgență

Președintele bolivian Evo Morales se află în Cuba pentru un tratament medical de urgență, a anunțat miercuri seară guvernul de la La Paz, potrivit DPA.

Decizia a fost luată după ce Morales a avut mari dificultăți de vorbire în timpul unei ședințe de guvern care a avut loc miercuri, a spus ministrul responsabil pentru relația cu președinția, Rene Martinez.

În vârstă de 57 de ani, Evo Morales s-a îmbolnăvit în ianuarie, iar starea sa s-a înrăutățit, a afirmat Rene Martinez, fără a oferi detalii. Șeful statului își anulase deja două evenimente programate pentru această săptămână.

Morales a anunțat în decembrie că va candida pentru un nou mandat în 2019, în pofida unei limitări prevăzute de Constituție.

El este în funcție din 2006 și tocmai a devenit liderul bolivian care a stat cel mai mult la conducerea statului de la câștigarea independenței de către această țară în 1825.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...