Președintele chilian Gabriel Boric, înțepenit într-un tobogan pentru copii. Imaginile au devenit virale VIDEO

Președintele chilian Gabriel Boric, înțepenit într-un tobogan pentru copii. Imaginile au devenit virale VIDEO

Președintele chilian Gabriel Boric a fost filmat în timp ce era blocat pe un tobogan pentru copii, într-un loc de joacă din capitala regiunii Magallanes, acolo unde își petrecea timpul liber cu nepotul său, potrivit publicației spaniole La Tercera .

Incidentul a avut loc în urmă cu câteva zile, în localitatea Punta Arenas, din cea mai sudică regiune a țării. Șeful statului Chile s-a urcat pe tobogan și și-a dat drumul pe pantă. Problema a apărut la ieșirea din tunelul toboganului, acolo unde președintele a rămas înțepenit.

Cei care locuiesc în zonă au înregistrat momentul.

În imagini se vede încercarea președintelui de a se elibera, reușită în cele din urmă. Pe înregistrare se aud și persoanele care comentează, amuzate, incidentul.

O „avarie minoră"

Surse guvernamentale au confirmat că persoana care apare în înregistrare este Gabriel Boric , care se afla în ziua sa liberă, alături de nepot și de partenera sa, Irina Karamanos.

Primarul din Punta Arenas, Claudio Radonich, a contactat echipa președintelui și s-a deplasat la locul incidentului, iar împreună cu directorul lucrărilor municipale, a explicat că la tobogan a apărut o „avarie minoră" care va fi reparată de municipalitate.

Președintele chilian Gabriel Boric, captiv pe tobogan. FOTO captură video Twitter

"Este întotdeauna o plăcere să îl avem pe președinte în oraș", a spus edilul, potrivit publicației spaniole.

Prezența președintelui în cea mai sudică regiune a țării se datorează faptului că acesta a preferat să își păstreze domiciliul electoral în orașul natal.

Gabriel Boric a câştigat în 2022 alegerile prezidenţiale din Chile şi a devenit, la vârsta de 35 de ani, cel mai tânăr preşedinte din istoria ţării sale.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro