Președintele CJ Bihor, Pasztor Sandor, a fost amendat cu 5.000 de lei după ce a mers la pescuit pe un lac de lângă Oradea

Președintele CJ Bihor, Pasztor Sandor, a fost amendat cu 5.000 de lei după ce a mers la pescuit pe un lac de lângă Oradea

Președintele Consiliului Județean Bihor, Pasztor Sandor, a fost amendat joi cu 5.000 de lei de polițiști după ce a participat la o partidă de pescuit pe un lac din apropiere de Oradea, scriu jurnaliștii de la publicația locală ebihoreanul.ro.

Potrivit acestora, Sandor nu a fost singur la pescuit, ci împreună cu ”alți slujbași ai statului”. De asemenea, mai susțin jurnaliștii bihoreni, ei au fost cei care l-au surprins pe Pasztor Sandor ”încălcând flagrant legea participând la o acțiune de pescuit recreativ pe un lac din Cetariu”.

Publicația locală citează și dintr-o postare pe Facebook, în limba maghiară, a președintelui CJ Bihor, în care acesta își exprimă regretul pentru încălcarea regulilor de distanțare socială.

”Azi după amiază, pentru o scurtă perioadă, am oprit la pescuit, la un lac situat lângă Oradea. Recunosc că am greșit, deoarece am încălcat reguli valabile pentru noi toți. Nu trebuia să cedez acestei ispite (…) Poliția m-a sancționat justificat, la fața locului cu o amendă de 5.000 de lei. Mâine dimineața, primul lucru pe care am să-l fac va fi plata acestei amenzi și voi transfera o sumă similară unei asociații caritabile (…) Regret sincer atitudinea mea nedemnă și îmi cer scuze tuturor!”, a scris Sandor pe Facebook.

Citește articolul integral pe ebihoreanul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Banii din șpăgile lui Ponta sunt în Turcia / Dezvăluiri care-i vor înfiora chiar și pe procurori!

2 De citit! / Cele patru dorințe care stau la baza comportamentului uman / Memorabilul discurs al lui Bertrand Russe…

3 Fiul sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, a murit la 38 de ani

4 VIDEO Vicepreședintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, chef la Runcu la ziua unui conda…

5 Donald Trump ar fi folosit din nou o dublură în locul soției sale. Cum arată Melania în ultimele imagini deven…