Președintele CJ Bihor, Pasztor Sandor, a fost amendat cu 5.000 de lei după ce a mers la pescuit pe un lac de lângă Oradea

Președintele CJ Bihor, Pasztor Sandor, a fost amendat cu 5.000 de lei după ce a mers la pescuit pe un lac de lângă Oradea

Președintele Consiliului Județean Bihor, Pasztor Sandor, a fost amendat joi cu 5.000 de lei de polițiști după ce a participat la o partidă de pescuit pe un lac din apropiere de Oradea, scriu jurnaliștii de la publicația locală  ebihoreanul.ro .

Potrivit acestora, Sandor nu a fost singur la pescuit, ci împreună cu ”alți slujbași ai statului”. De asemenea, mai susțin jurnaliștii bihoreni, ei au fost cei care l-au surprins pe Pasztor Sandor ”încălcând flagrant legea participând la o acțiune de pescuit recreativ pe un lac din Cetariu”.

Publicația locală citează și dintr-o postare pe Facebook, în limba maghiară, a președintelui CJ Bihor, în care acesta își exprimă regretul pentru încălcarea regulilor de distanțare socială.

”Azi după amiază, pentru o scurtă perioadă, am oprit la pescuit, la un lac situat lângă Oradea. Recunosc că am greșit, deoarece am încălcat reguli valabile pentru noi toți. Nu trebuia să cedez acestei ispite (…) Poliția m-a sancționat justificat, la fața locului cu o amendă de 5.000 de lei. Mâine dimineața, primul lucru pe care am să-l fac va fi plata acestei amenzi și voi transfera o sumă similară unei asociații caritabile (…) Regret sincer atitudinea mea nedemnă și îmi cer scuze tuturor!”, a scris Sandor pe Facebook.

Citește articolul integral pe ebihoreanul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”