Președintele CJ Ilfov, AUDIAT la DNA

Președintele CJ Ilfov, AUDIAT la DNA

Presedintele Consiliului Judetean Ilfov, Marian Petrache (PNL), s-a prezentat, vineri dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, informeaza Agerpres.

IPJ Ilfov a anuntat pe 11 iunie ca a deschis un dosar penal pentru coruperea alegatorilor dupa ce in spatiul public au aparut inregistrari audio in care liderul PNL Ilfov, Marian Petrache, discuta despre mobilizarea oamenilor la alegerile din 5 iunie.

Ulterior, dosarul a fost declinat la DNA.

Liderul PNL Ilfov Marian Petrache sustinea atunci ca nu exista nicio incalcare a legii si ca Parchetul ar trebui sa cerceteze situatia, adaugand ca procurorii nu vor gasi nereguli.

"Toate partidele sunt organizate pe asa-zisele registre electorale sau registre de votanti. Eu eram in campania electorala, ma intalnisem cu colegii mei si le spuneam strategia de campanie. Nu spune nimic acolo de incalcarea legii. Ba, la un moment dat, cineva vorbeste de bani, iar eu ii spun: aveti grija mare grija ca daca umblati cu bani, va ia politia. Dar ce nu dau cei care sunt interesati in inregistrarea aceea: la final... In sudul tarii si in Moldova, PSD ia foarte usor voturi, mult mai usor decat PNL, natural, are un bazin electoral mai mare. (...) Daca e un cetatean onest care a facut aceasta inregistrare si considera ca a fost incalcata legea, la Parchet cu ea!", a declarat Petrache, intr-o conferinta de presa.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...