Preşedintele Comisiei Electorale Federale din SUA: Fraudele electorale sunt în desfășurare

Preşedintele Comisiei Electorale Federale din SUA: Fraudele electorale sunt în desfășurare

Trey Trainor, preşedintele Comisiei Electorale Federale din SUA, afirmă că frauda electorală este în plină desfăşurare la alegerile prezidenţiale, pentru că observatorilor nu li s-a permis să asiste la procesul electoral în unele state.

"Cred că frauda electorală este în desfăşurare în aceste locuri (Pennsylvania şi alte state unde situaţia e strânsă şi încă se numără voturi - n.r.), altfel ar fi permis observatorilor să intre. Când ai acuzaţii despre 10.000 de oameni care nu locuiesc în Nevada şi care au votat în Nevada, ai înregistrări video care arată oameni care multiplică buletine de vot, care completează buletine de vot goale, acestea sunt proceduri la care observatorii ar trebui să asiste, potrivit legii statale. Dacă nu sunt primiţi, înseamnă că legea statală este încălcată, deci alegerile nu sunt legitime", afirmă Trey Trainor.

Preşedintele FEC remarcă şi discrepanţa majoră din unele state, între votul pentru Senat şi Camera Reprezentanţilor şi votul pentru preşedinte. În unele state în care votul parlamentar a fost câştigat categoric de republicani, votul pentru preşedinte a fost adjudecat de Joe Biden. Trainor anticipează că situaţia va fi tranşată la Curtea Supreamă.

Comisia Electorală Federală (FEC) este o agenție independentă de reglementare din Statele Unite al cărei scop este de a aplica legea finanțării campaniilor în alegerile federale din Statele Unite. Creată în 1974 prin amendamente la Legea privind campania electorală federală, comisia își descrie obligațiile ca „să dezvăluie informații privind finanțarea campaniei, să aplice dispozițiile legii, cum ar fi limitele și interdicțiile privind contribuțiile, și să supravegheze finanțarea publică a alegerilor prezidențiale. "

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia