Preşedintele Dumei de la Moscova denunţă acuzaţiile lui Biden: A-l ataca pe Putin înseamnă a ataca Rusia

Preşedintele Dumei de la Moscova denunţă acuzaţiile lui Biden: A-l ataca pe Putin înseamnă a ataca Rusia

A-l califica pe preşedintele Vladimir Putin drept "ucigaş" şi a-l ameninţa că "va plăti" reprezintă un "atac" împotriva Rusiei, a afirmat miercuri preşedintele Dumei de Stat (camera inferioară a parlamentului rus), Viaceslav Volodin, reacţionând astfel la o declaraţie anterioară a preşedintelui american Joe Biden , potrivit AFP.

"Este o isterie datorată neputinţei. Putin este preşedintele nostru şi un atac împotriva lui este un atac împotriva ţării noastre", a scris Volodin, un apropiat al preşedintelui rus, pe contul său de Telegram.

"Cu declaraţiile sale, Biden i-a insultat pe cetăţenii ţării noastre", a adăugat Volodin, care a fost numărul doi al administraţiei prezidenţiale ruse între anii 2011-2016.

Aceasta este prima reacţie a unui responsabil rus de rang înalt după interviul de la postul de televiziune american ABC în care Biden a spus că el crede că omologul său rus este "un ucigaş" şi a avertizat că acesta "va plăti consecinţele".AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”