Președintele Feisbuc, un LAȘ ORDINAR! Românii sunt ORIPILAȚI!

Președintele Feisbuc, un LAȘ ORDINAR! Românii sunt ORIPILAȚI!

Intervenţia de ieri a preşedintelui Klaus Iohannis în cazul ANAF-Antena Group a generat numeroase critici pe pagina de Facebook a acestuia. Mulţi români au precizat că şi-au retras like-urile ca urmare a atitudinii avute de şeful statului. În dimineaţa aceasta dimineaţă, pe pagina preşedintelui României s-a amplificat valul uriaş de dezaprobare. Mii de fani ai acestuia din reţeaua de socializare şi-au exprimat dezamăgirea şi revolta. În numai o zi peste 25.000 dintre fanii lui Iohannis de pe Facebook şi-au retras like-ul.

Acum nu mai mananci copii?

Acum nu mai vinzi copii pentru organe?

Acum nu mai esti omul lui Soros?

Acum nu mai vinzi Ardealul la unguri?

Acum nu mai ai 6 case din bani furati?

Antena3 conduce Romania!

UPDATE/Doar astăzi până la ora 22.05 23.357 de fani au părăsit pagina președintelui!

Valul masiv de comentarii de dezaprobare este dublat de o evoluţie fără precedent până acum a paginii lui Klaus Iohannis care a înregistrat până ieri seară o creştere continuă cu o medie de 250 de fani noi în fiecare zi.

Analiza facebrands.ro  din această dimineaţă indică o evoluţie negativă fără precedent până acum pentru această pagină.

Ieri, imediat după ce Iohannis a luat apărarea Antena3, împotriva ANAF, 2.214 de fani l-au părăsit pe şeful statului. În această dimineaţă valul de dezaprobare a crescut şi mai mult, de la miezul nopţii şi până la ora 9,00 alţi  3.118 români i-au dat unlike lui Iohannis. 

Declaraţia lui Klaus Iohannis care a dezamăgit şi revoltat românii

 Eu cred că aţi ajuns într-o situaţie neplăcută şi inutilă. În primul rând, cred că libertatea de exprimare în media nu poate fi suprimată pentru banale motive administrative. În al doilea rând, această abordare heirupistă a ANAF mi se pare cel puţin nepotrivită, dacă nu discutabilă. Prin discuţii aşezate şi calme, până la urmă se găsesc soluţii convenabile, a spus Klaus Iohannis miercuri, când a fost întrebat despre acţiunea ANAF în cazul Antenelor.

Câteva dintre reacţiile foştilor susţinători ai lui Klaus Iohannis.

Nicu Teodorescu - Domnule Klaus Iohannis. Am stat la coada la Londra 8 ore ca să vă votez. După declaraţia dvs. de astăzi despre Antena 3, aş mai sta la coadă 8 ore ca să NU vă mai votez. Ar trebui să vă fie ruşine, dar m-aş mira.

Ioan Bozdog Nu ii este rusine pt ca se crede predestinat desi a ajuns cu noroc presedinte va pleca cu suturi in fund...

Ank Dumitrescu - eu am crezut ca presedintele o sa sustina institutiile statului, cum este ANAF-ul care trebuia sa-si faca demult datoria si sa recupereze prejudiciile de la voiculescu, nu doar 1%...! tara are atata nevoie de recuperarea acestor prejudicii si redate populatiei care este impovarata de taxe si impozite!

Stefan Andrei - Inca o data, parlamentarii au dovedit cat de solidari pot fi cu colegii acuzati de coruptie. L-au salvat de retinere si arestare pe Madalin Voicu, respingand cererile procurorilor DNA. RUSINEEEE

Alin Razvan Paraschiv - Foarte neinspirate cuvinte domnule Presedinte! O decizie definitiva a instantei neaplicata timp de doi ani nu este si nu are cum sa fie un "banal motiv administrativ"; cel putin nu in "statul de drept" pe care sustineti ca il aparati. Pacat ca nu intelegeti profilul si asteptarile oamenilor care v-au votat. Am fost un prost ca am sperat in dumneavoastra, nu se va mai repeta. 

Marian Ursu - Eu si multi ca mine sunt unul ce a votat ptr Klaus Iohannis presedinte insa dupa declaratia de azi privind televiziunile ce au aruncat cu noroi in dv ma simt un fraier..Pai cum vine asta domnule Iohannis..Respectarea legii a ajuns sa devina un abuz?Inainte de toate cei la intact sa dea banii din prejudiciu si dupa mai vb de libertatea la exprimare etc..Eu nu stiu sa le fi anulat cineva licenta de emisie celor de la mizeria 3 deci pot linistiti arunca cu rahat in continuare..Suntem dezamagiti de dv..Legea trebuie sa fie egala ptr toti!!!

Cosmin Codau - Herr Präsident, azi ati dat-o in bara, rau de tot. Ganz falsch gemacht! Suport pentru Varan si Antene, hai? Aplicarea legii se cheama pt dvs, in calitate de presedinte al Romaniei, heirupism? La doi ani dupa o sentinta judecatoreasca definitiva, doi ani in care nimeni n-a indraznit sa puna in aplicare acea sentinta? Eu unul m-am lamurit si cu dvs. Si partea proasta e ca aveam mari asteptari. Dar nu-i bai, din partea mea puteti sa va votati intre voi, oricum sunteti toti o mare FAMIGLIA.

Alina-Ioana Vasiliu - Să vă fie ruşine!

Îmi retrag like-ul pe care vi l-am dat din toată inima. Dacă aş putea, mi-aş retrage şi votul! M-aţi dezamăgit şi cred că sunteţi o ruşine pentru România, de vreme ce vă aliaţi cu hoţii şi cu mincinoşii!

Îmi place · Răspunde · 557 · 13 ore

20 de răspunsuri · 36 minute
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Un misterios monolit din metal, similar cu cel găsit recent în SUA, a apărut lângă o cetate dacică din …

2 SCANDAL la Realitatea Plus! Boul PSD din imagine, trimis de moderatoare să vorbească la veceul din curte după …

3 VIDEO DSP a închis târgul de Crăciun deschis ilegal de imbecila de Fiola! Nu avea nicio aprobare, dar ea a înc…

4 Așa o fi? Judecați voi!

5 Un text despre femei care merită citit...