Preşedintele francez Emmanuel Macron şi soţia sa au fost vaccinaţi împotriva COVID-19

Preşedintele francez Emmanuel Macron şi soţia sa au fost vaccinaţi împotriva COVID-19

Preşedintele francez Emmanuel Macron, care a contractat COVID-19 în decembrie, a anunţat luni seara, într-un mesaj postat pe Twitter, că el şi soţia sa Brigitte au fost vaccinaţi, încurajându-i pe toţi francezii să facă acelaşi lucru, relatează AFP.

''La fel ca Brigitte şi cu mine, ca 25 de milioane de francezi deja, să ne vaccinăm! Pentru a ne proteja, pentru a-i proteja pe cei dragi'', a scris şeful statului francez pe Twitter, după un prim mesaj care indica doar: ''vaccinat!''

Emmanuel Macron, în vârstă de 43 de ani, a primit serul în timp ce vaccinarea a fost deschisă de luni în Franţa pentru toţi adulţii, indiferent de vârstă, la mai mult de cinci luni după infectare, în conformitate cu recomandările autorităţilor sanitare de a aştepta cel puţin trei luni.

Şeful statului francez nu a precizat ce vaccin i-a fost injectat. El a fost testat pozitiv pe 17 decembrie şi soţia sa şapte zile mai târziu.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina