Președintele Iohannis a fost internat și operat la Spitalul Militar. Este apt medical pentru îndeplinirea atribuțiilor funcției

Președintele Iohannis a fost internat și operat la Spitalul Militar. Este apt medical pentru îndeplinirea atribuțiilor funcției

Președintele Iohannis a fost internat și operat la Spitalul Militar. Este apt medical pentru îndeplinirea atribuțiilor funcției.

 „Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a fost internat joi 25 octombrie a.c., la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” pentru o intervenție chirurgicală la umărul stâng. Intervenția s-a desfășurat conform protocolului medical, cu rezultate foarte bune. Președintele României este apt medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei, starea sa de sănătate fiind optimă”, anunță Administrația Prezidențială într-un comunicat.

În urmă cu doi ani, în aprilie 2016, presedintele Klaus Iohannis a fost operat la umarul drept, la Spitalul Militar din Bucuresti. Interventia chirurgicala a decurs fara probleme.

Pro TV menționa în urmă cu doi ani că seful statului a ajuns pe mana medicilor cu o leziune la umar specifica jucatorilor de tenis. Nu de putine ori, Klaus Iohannis a spus ca este pasionat de acest sport.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Nu stă niciodată cu fața la...” / Detalii despre cum făceau amor „elevul” Dani Oțil și „mămica” Mihaela Rădules…

2 ULTIMA ORĂ Culise din ședința PNL / S-a pus batista pe țambal! Cîțu nici nu s-a dus. Orban a făcut liniște în 30…

3 Hemoroizii lui Iliescu / O mare nulitate securistă a României

4 Beizadele PSD / Dezmăţ cu droguri, amor şi peste 100 de tineri la un loc

5 Raport al serviciilor americane de informaţii. Scenarii ale lumii în 2040