Președintele Iohannis a promulgat legile privind respingerea OUG 13 și aprobarea OUG 14

Președintele Iohannis a promulgat legile privind respingerea OUG 13 și aprobarea OUG 14

Președintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretele privind promulgarea legii pentru respingerea OUG 13 și a legii pentru aprobarea OUG 14.

Potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale, șeful statului a semnat decretele pentru promulgarea Legii privind respingerea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 13/2017 pentru modificarea și completarea Legii nr. 286/2009 privind Codul penal și a Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedură penală și privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 14/2017 privind abrogarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 13/2017 pentru modificarea și completarea Legii nr. 286/2009 privind Codul penal și a Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedură penală, precum și pentru modificarea Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedură penală.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat joi, la ceremonia de învestire a celor patru noi miniștri, că va promulga legile privind respingerea OUG 13 și aprobarea OUG 14.

"Voi promulga aceste legi mâine (vineri — n.r.) și atunci avem întrunite toate condițiile pentru a trece, domnule prim-ministru, la normalizarea situației", a spus șeful statului, la Palatul Cotroceni.

Parlamentul a adoptat săptămâna aceasta proiectele de lege privind respingerea OUG 13 și aprobarea OUG 14.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren