Președintele Iohannis a testat noul model Ford EcoSport

Președintele Iohannis a testat noul model Ford EcoSport

Președintele Klaus Iohannis a testat, joi, noul model Ford Ecosport, avându-l copilot pe campionul național de raliu Simone Tempestini.

 "Testul a fost foarte bun. Am făcut o tură de circuit cu noua mașină Ford EcoSport și pentru această clasă mi s-a părut că are dotări excelente, comportamentul este foarte bun. Cred că se va vinde bine", a spus Iohannis, după ce a testat noul model.

Întrebat dacă dorește să achiziționeze noul model Ford, el a afirmat că va studia această chestiune împreună cu soția sa.

"Pentru mine e așa o discuție. Vedeți că de obicei stau în spatele mașinii și de asta îmi place câteodată să stau și pe scaunul șoferului. (...) O să studiez chestiunea", a spus Iohannis.

Șeful statului a participat la lansarea noului model Ford Ecosport de la Fabrica Ford din Craiova. Printre cei care au participat la eveniment s-au numărat premierul Mihai Tudose și ambasadorul SUA în România, Hans Klemm. Evenimentul a avut loc în prezența câtorva mii de angajați ai Fabricii Ford din Craiova.

După discursul susținut cu ocazia lansării noului model Ford, șeful statului a efectuat un test drive cu un autoturism Ecosport de culoare orange.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…