Președintele Iohannis se întâlnește cu ambasadorii români acreditați în străinătate

Președintele Iohannis se întâlnește cu ambasadorii români acreditați în străinătate

Președintele Klaus Iohannis îi primește joi, la Palatul Cotroceni, pe ambasadorii români acreditați în străinătate, cu ocazia Reuniunii Anuale a Diplomației Române, anunță Administrația Prezidențială. De asemenea, șeful statului se va întâlni cu ministrul de Externe iordanian, Nasser Judeh, și cu cel norvegian, Borge Brende.

Seria întâlnirilor președintelui Iohannis cu miniștrii de Externe prezenți la reuniunea șefilor misiunilor diplomatice ale României în străinătate a început de miercuri, când șeful statului a avut întrevederi cu reprezentantul Poloniei, Grzegorz Schetyna, și cu cel al Slovaciei, Miroslav Lajcak.

Reuniunea Anuală a Diplomației Române (RADR) se desfășoară la București de marți până vineri. Tema din acest an a evenimentului este "România și provocările de securitate la limitele spațiului european și euro-atlantic. Riscuri, oportunități și acțiune diplomatică". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990

5 „Era imposibil de dresat” / Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele