Președintele Klaus Iohannis, în pantaloni scurți pe munte / Carmen Iohannis pe Vârful Moldoveanu, cu steagul României în mână

Președintele Klaus Iohannis, în pantaloni scurți pe munte / Carmen Iohannis pe Vârful Moldoveanu, cu steagul României în mână

Președintele Klaus Iohannis a apărut duminică într-o ipostază inedită: în pantaloni scurți, pe munte. Imaginea apare într-o fotografie postată pe o rețea socială de ultramaratonistul Polgar Levente Ioan, care a scris că ”traseul competiției de ieri la care am participat a urcat și pe Vârful Moldoveanu, unde l-am întâlnit pe domnul Președinte al României. M-a recunoscut imediat, am schimbat câteva vorbe, am vorbit și despre unele situații personale de la Aiud. M-a felicitat și încurajat”, scrie G4Media.

În imagine, președintele Iohannis apare echipat pentru drumeție pe munte, cu geacă și bocanci.

Cu câteva ore mai devreme, Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, postase pe o rețea de socializare o fotografie de pe Vârful Moldoveanu. În imagine, soția președintelui apare ținând în mână steagul României.

În plan secunde, cu spatele la cameră stă un bărbat care pare a fi președintele Klaus Iohannis, cu o geacă de munte și pantaloni scurți. Bărbatul stă de vorbă cu alte persoane.

Președintele Klaus Iohannis a declarat în trecut că îi place să facă drumeții pe munte.

Ultima ieșire publică a președintelui Iohannis a fost pe 19 iulie, la ceremonia de depunere a jurământului de învestitură de către noii miniștri ai Muncii și Familiei.

Șeful statului nu a avut nici o apariție publică în ultimele două săptămâni pe tema măsurilor de austeritate pregătite de coaliția PSD-PNL care au inflamat opinia publică.


klaus-iohannis-pantaloni-scurti-pe-munte-1.jpg


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat