Președintele, la Bâlea Lac! Cu un fes interesant...

Fostul primar al Avrigului, Arnold Klingeis, a postat pe Facebook o fotografie în care apare alături de președintele Iohannis, la hotelul de gheață de la Bâlea Lac. Fesul președintelui e foarte interesant... Ca și amănuntul că soția nu l-a însoțit în mini-excursie...

Conform News.ro, preşedintele Klaus Iohannis a urcat, sâmbătă, la Bâlea Lac, împreună cu mai mulţi prieteni, a vizitat Hotelul de gheaţă, a făcut o scurtă plimbare şi s-a fotografiat cu turiştii. Excursia a durat aproximativ două ore, şeful statului nefiind cu soţia sa, Carmen Iohannis. 

Iohannis a urcat la Bâlea Lac, sâmbătă, înainte de prânz, împreună cu un grup de prieteni. După ce a coborât din telecabină, preşedintele a vizitat Hotelul de gheaţă, în interiorul căruia s-a fotografiat cu unul dintre membrii familiei ce deţine hotelul, Arnold Klingeis, fost primar în oraşul Avrig din judeţul Sibiu.

Şeful statului a făcut mai multe fotografii cu turiştii prezenţi în număr mare în zonă, apoi s-a plimbat pe Şaua Doamnei şi a mâncat la cabana Bâlea Lac.

Printre cei cu care s-a fotografiat preşedintele este şi o fetiţă care făcea parte, împreună cu părinţii, din grupul cu care Iohannis a urcat la Bâlea Lac, poza, intitulată "Sara şi Preşedintele", fiind postată pe Facebook.

Soţia preşedintelui, Carmen Iohannis, nu l-a însoţit pe acesta în excursia de la Bâlea Lac.

După aproximativ două ore, Klaus Iohannis şi grupul care îl însoţea au coborât de la Bâlea Lac cu telecabina.

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns vineri seară la Sibiu şi, potrivit unor surse locale, cel mai probabil va petrece Revelionul la Cisnădioara, împreună cu soţia sa Carmen, la casa consulului onorific al Austriei la Sibiu, Andreas Huber, alături de câţiva prieteni apropiaţi, la fel ca în 2014, când a devenit preşedinte.

La petrecere ar fi fost invitaţi câţiva prieteni apropiaţi ai familiei prezidenţiale, aceleaşi cupluri cu care Klaus Iohannis şi-a petrecut Revelionul şi în 2014, imediat după ce a fost ales preşedinte.

De obicei, când se află la Sibiu, preşedintele merge duminica la slujba ţinută la Biserica "Sfânta Treime” din Sibiu, aflată în centrul municipiului. Deocamdată, nu se ştie dacă şi de această dată preşedintele va respecta acest program, întrucât oficial nu a fost făcut vreun anunţ cu privire la programul şefului statului.

Galerie foto și documente


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Scenariul 4 / Profesorul Rafila despre direcția epidemiei, capcanele statisticii, mutația virusului și medicamen…

2 Rareş Bogdan / În unele zone rurale se circulă ca vodă prin lobodă. Vela să-şi pună la treabă toţi miliţienii

3 Coronavirus / Numărul de cazuri noi încetinește clar de o săptămână în Italia, Franța și Spania, unde populația…

4 Ea este doctorița dezertoare din Orăștie. „Nu am de ce să mă explic lumii”

5 Medic român din Milano / „Culegem roadele faptului că în 30 de ani am făcut doar crâşme şi biserici”

recomandări

Te ia DNA: Minel Prina

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Tesla lansează primul SUV - Model X