Președintele PMP sector 6, Ștefan Enache: Am depus o plângere penală pe numele lui Carmen Dincă

Președintele PMP sector 6, Ștefan Enache, a declarat luni, pentru AGERPRES, că a depus la DNA o plângere penală față de Carmen Dincă, ce intenționa să candideze în sector, pentru inducerea în eroare a organelor judiciare, după ce ea a susținut că i s-au cerut bani pentru campania electorală.

"Am depus o plângere în temeiul articolului 268 privind inducerea în eroare a organelor judiciare. Nu știu ce plângere a depus Carmen Dincă, nu știu la ce se referă, dar indiferent ce plângere a depus pe numele meu, este mincinoasă. Pentru că eu știu că nu am încălcat legea, nu am făcut absolut nimic care să ducă la o răspundere penală și din cauza asta astăzi m-am prezentat și am depus o plângere", a spus Ștefan Enache.

El a precizat că are încredere că procurorii au suficientă experiență și sunt profesioniști astfel încât să poată vedea cine minte și cine nu.

"A fost o ședință a Consiliului Executiv de sector, la care au participat membrii, aproximativ 20, în data de 7 martie, în care s-a discutat și despre bugetul de campanie — că materialele sunt limitate prin lege, nu putem ieși cu orice fel de materiale — și a fost o estimare de buget pentru materiale undeva între 10.000 și 15.000 de euro. Mai mult decât atât, domnișoara Dincă afirma atunci că, în condițiile în care va fi validată, deja cunoaște persoane care sunt interesate să contribuie transparent la bugetul campaniei, dar asta numai după ce va fi validată și să i se explice dacă va fi cazul, cum se va putea face, moment în care a avut o discuție cu trezorierul organizației, principială, pentru ce urma să se întâmple. Alte discuții despre bani, în afară de ceea ce înseamnă buget, nu am avut", a explicat Enache.
Carmen Dincă s-a prezentat vineri la DNA, unde a spus că a depus o plângere împotriva șefului organizației PMP sector 6, pe motiv i-au fost ceruți 15.000 de euro pentru ''demararea campaniei electorale'' pentru alegerile locale.

AGERPRES/(AS — autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Florin Marin, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 UPDATE / Raed Arafat, șeful DSU, a afirmat, într-o declarație oficială, că informația prezentată de Digi 24 este…

2 COVID-19 a suferit 10 mutaţii / Tinerii nu sunt imuni la coronavirus

3 ULTIMA ORĂ / Guvernul a modificat statutul poliţiştilor şi militarilor: se întrerup concediile de odihnă, se sus…

4 Masonul din spatele birtului care a vândut statului 1,7 milioane de măști a încheiat 16.290 de contracte cu st…

5 Crucea Roșie a importat un milion de măști ca să le doneze. Statul le-a blocat în vamă / „I-au pus cu capul pe c…

recomandări

Te ia DNA: Marilena Bogheanu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Caracatița asta evadează ca-n filme dintr-un borcan