Președintele PSD Piatra Neamț, Aurelia Simionică, a demisionat din partid

Președintele PSD Piatra Neamț, Aurelia Simionică, a demisionat din partid

Președintele filialei municipale PSD Piatra Neamț, Aurelia Simionică, a demisionat din partid și a declarat, pentru AGERPRES, că decizia sa este fermă.

"Mi-am depus demisia, iar domnul președinte Ionel Arsene a solicitat, până la aprobarea demisiei, încă o discuție pentru clarificarea lucrurilor. Demisia mea este fermă. Este motivată în trei rânduri scrise de mână, așa cum se fac astfel de solicitări. Demisionez pentru că în momentul de față consider că nu mai sunt utilă partidului", a afirmat Aurelia Simionică.

Ea a adăugat că, deocamdată, nu intenționează să se înscrie în alt partid și va medita câteva zile asupra situației.

Aurelia Simionică a avut trei mandate consecutive de președinte al filialei PSD Piatra Neamț, ultima realegere a sa pe funcție fiind în anul 2015.

Simionică este și consilier municipal la Piatra Neamț, însă își va pierde mandatul de ales local ca urmare a demisiei din PSD.

Și președintele executiv al PSD Neamț, deputatul Vlad Marcoci, intenționează să demisioneze din funcția de conducere, însă acesta va rămâne membru al partidului.

În urmă cu o săptămână, un alt membru al Biroului politic local al PSD Neamț și candidat pentru consiliul local, Ioan Fiterău, a demisionat din partid.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”