Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, vizită discretă la Oradea

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, vizită discretă la Oradea

Maia Sandu a călătorit cu o aeronavă de linie Tarom, care a aterizat sâmbătă seara și nu se cunoaște până acum scopul vizitei sale în România.

Președintele Moldovei, Maia Sandu, a aterizat sâmbătă seara, la ora 19.30, pe aeroportul din Oradea, într-o discreție totală.

Contrar protocolului, Maia Sandu a folosit terminalul de pasageri, împreună cu ceilalți călători.

Maia Sandu a fost așteptată de mașinile SPP la ieșirea din terminal, acolo fiind văzută lși un autoturism al Consiliului Județean Bihor.

„După câteva minute de la aterizarea avionului, Maia Sandu a părăsit terminalul cu un buchețel de flori în mână, echipată cu haine confortabile și călduroase, în stilul firesc, lipsit de ostentație, asociat deja cu imaginea sa. Nu s-a oprit pentru declarații, silueta sa mignonă s-a pierdut rapid în automobilul SPP, printre agenții masivi.

Destinația sa în Oradea rămâne necunoscută, se pare că președintele va părăsi Oradea cu aceeași cursă, duminică seara”, scrie ziarul bihon.ro.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

4 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?