Președintele Traian Băsescu participă la Bruxelles la reuniunea Consiliului European și summitul PPE

Președintele Traian Băsescu participă la Bruxelles la reuniunea Consiliului European și summitul PPE

Președintele Traian Băsescu participă joi și vineri, la Bruxelles, la summitul Partidului Popular European și la reuniunea Consiliului European, informează Administrația Prezidențială.

Șeful statului va susține o declarație de presă înainte de plecarea la Bruxelles, joi, la ora 9,45, pe Aeroportul Internațional "Henri Coandă" din Otopeni.

Tot joi, președintele Băsescu va participa la Bruxelles la summitul Partidului Popular European, la reuniunea Grupului de la Vișegrad+România+Bulgaria în perspectiva pregătirii Consiliului European iar ulterior, la reuniunea Consiliului European cu președintele Parlamentului European, la prima sesiune de lucru a Consiliului European și la dineul de lucru separat al șefilor de stat și de guvern din statele membre ale Uniunii Europene.

Vineri, șeful statului va participa la a doua sesiune de lucru a reuniunii Consiliului European iar de la ora 13,15 va susține o declarație de presă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...