Președintele TSD Olt, Ionuț Ivan, reținut de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina

Președintele TSD Olt, Ionuț Ivan, reținut de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina

Președintele TSD Olt, Ionuț Ivan, fostul președinte executiv al clubului de fotbal FC Olt, a fost reținut vineri seara de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina.

Lider al TSD Olt, Ionuț Ivan, a fost dus vineri seara în arestul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, Claudia Radu.

Ionuț Ivan este președinte al Organizației județene de Tineret a PSD Olt.

Potrivit unor surse, Iovan a fost reținut într-un dosar în care se fac cercetări referitoare la finanțarea clubului de fotbal FC Olt.

Clubul a jucat anul trecut în Liga a II-a, dar apoi a rămas să joace în Liga a III-a pentru că nu a mai primit finanțare de la Consiliul Județean Olt sau Primăria Slatina care au susținut activitatea clubului în anii anteriori. Reprezentanții FC Olt au solicitat în mai multe rânduri în a doua jumătate a anului trecut fonduri de Primăria Slatina și instituția a refuzat să mai aloce bani echipei de fotbal. Clubul de fotbal menționat, care a avut mai multe denumiri în ultimii șase ani, a primit începând cu 2009 finanțare, de ordinul a câtorva milioane de lei în total, de la Consiliul Județean Olt și Primăria Slatina.

Vineri au fi fost chemate la audieri și alte persoane din conducerea fostului club de fotbal din județ.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...