Președintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a întrerupt un interviu în direct din cauza unei gripe intestinale

Președintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a întrerupt un interviu în direct din cauza unei gripe intestinale

Preşedintele turc, Recep Tayyp Erdogan, şi-a întrerupt marţi un interviu în direct la televiziune. El a revenit după 15 minute și și-a prezentat scuzele, explicându-și întreruperea prin faptul că este bolnav, invocând o gripă intestinală.

Președintele Erdogan FOTO EPA EFE

Liderul 69 de ani a ţinut trei discursuri de campanie marţi, în perspectiva alegerilor prezidenţiale şi legislative care se anunţă foarte strânse pe 14 mai. El urma să încheie seara în direct cu un interviu comun la posturile Ulke TV şi Kanal 7.

Apariţia lui la televizor a început cu peste 90 de minute întârziere, apoi a fost întreruptă în mijlocul unei întrebări după 10 minute de interviu. Camera era în mişcare, iar reporterul care punea întrebarea s-a ridicat de pe scaun când transmisiunea a fost întreruptă. „Oh, uau”, a spus o voce neidentificată în spatele camerei.

Erdogan s-a întors 15 minute mai târziu şi-a cerut scuze pentru că este bolnav. Luni şi marţi "a fost mult de muncă. Din cauza asta am făcut gripă intestinală", a spus el. "La un moment dat, m-am întrebat dacă ar fi o idee proastă să anulăm emisiunea. Însă am promis. Vă cer iertare vouă şi publicului vostru", a adăugat Erdogan. Faţa lui părea obosită , iar ochi păreau înlăcrimaţi în timp ce vorbea. Preşedintele turc a răspuns apoi la câteva întrebări înainte de încheierea emisiunii, notează Agerpres.

Erdogan şi partidul său islamo-conservator AKP au dominat politica turcă timp de 20 de ani. Campania electorală în curs este una dintre cele mai mari provocări pentru preşedintele în exerciţiu. Sondajele îl dau fie la egalitate, fie înfrânt de Kemal Kilicdaroglu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...