Presupusa iubită a lui Putin susține că informația are aceeași putere ca un Kalașnikov VIDEO

Presupusa iubită a lui Putin susține că informația are aceeași putere ca un Kalașnikov VIDEO

Alina Kabaeva, fostă gimnastă și presupusa iubită a lui Vladimir Putin, a afirmat într-un discurs că informația funcționează ca o armă de luptă și are aceeași putere ca un Kalașnikov, relatează Newsweek.

Kabaeva susține că informația funcționează ca o „armă de luptă”. Foto: GettyImages (Arhivă)

Kabaeva , președinta Grupului Național de Media, a sărbătorit cu angajații săi 15 ani de la fondarea trustului de presă, conform Meduza . Presupusa iubită a președintelui rus Vladimir Putin a purtat un sacou negru, cu o broșă în forma literei Z, simbolul agresiunii militare a Kremlinului împotriva Ucrainei.

Aceasta a declarat într-un discurs ținut în fața angajaților: „Oamenii au nevoie de succesul nostru, pentru că informația funcționează, în condițiile în care trăim azi și luptăm pentru țara noastră, ca o armă de luptă. Este la fel de valoroasă ca o mitralieră Kalașnikov. Iar corespondenții de război știu asta. Să trecem la muncă!”.

Fosta gimnastă a intrat în politică având un loc în camera inferioară a parlamentului rus în perioada 2007-2014 fiind membră a partidului Rusia Unită.

În anul 2008, ziarul Moskovsky Korrespondent a relatat că Putin avea de gând să divorţeze de soţia sa Liudmila şi să se căsătorească cu Kabaeva . Ambii au respins povestea, iar publicaţia s-a închis la scurt timp.

În 2014, ea a ajuns preşedinte al National Media Group, care deţine cote mari în aproape toate instituţiile mass-media de stat majore din Rusia. În timpul războiului din Ucraina, astfel de canale mass-media au difuzat mesaje pro- Putin şi au acuzat ucrainenii că își bombardează propriile locuinţe.

Un ziar elveţian a scris că în anul 2015 fosta sportivă a născut un băiat la o clinică de lângă Lacul Lugano şi un alt băiat în acelaşi loc în 2019. Kremlinul a negat astfel de rapoarte, spunând că informaţiile sunt false.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”