Presupușii mei parteneri de coaliție din primărie au un singur nume: USL/Clotilde Armand, atac dur la PNL după boicotul ședinței în care trebuia decisă rezilierea contractului cu Romprest

Presupușii mei parteneri de coaliție din primărie au un singur nume: USL/Clotilde Armand, atac dur la PNL după boicotul ședinței în care trebuia decisă rezilierea contractului cu Romprest

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a criticat dur consilierii PNL după ce aceștia au refuzat să participe la ședința convocată de urgență pentru rezilierea contractului cu Romprest. PNL Sector 1 este condus de Sebastian Burduja.

”Presupușii mei parteneri de coaliție din primărie au un singur nume – USL PNL și PSD nu s-au prezentat astăzi la ședința de îndată a Consiliului Local. Pe ordinea de zi a ședinței extraordinare se află un singur proiect de hotărâre de consiliu local: mandatarea Primarului Sectorului 1 al Municipiului București în vederea promovării unei acțiuni având ca obiect rezilierea Contractului de delegare a gestiunii prestării serviciilor de salubritate pe raza administrativ – teritorială a Sectorului 1”, a scris Armand pe Facebook.

Reamintim că Prefectura București a aprobat instituirea stării de alertă sanitară în Sectorul 1, ca urmare a cererii lui Clotilde Armand, tocmai pentru a putea rezilia contractul cu Romprest. Până acum, consilierii PNL au ținut partea Romprest, șeful filialei PNL Sector 1, Sebastian Burduja, declarând că primăria trebuie să rămână în controversatul contract încheiat pe 25 de ani de fostul primar Andrei Chiliman.

”Serviciul public de salubrizare este întrerupt deși legea salubrizării și regulamentul de salubrizare interzice acest lucru. Facturile sunt plătite la zi și Compania Romprest continuă să ia ostatici cetățenii de bună credință care plătesc din buzunarul lor cel mai scump serviciu de salubrizare din România. PNL și PSD s-au înfrățit din nou și nu vor rezilierea contractului în Justiție. Nu asta ați cerut, stimați consilieri? De ce nu ați votat? Știu. Sunt prea mulți bani de pierdut… Zilele trecute a sosit raportul controlului efectuat de Ministerul Finanțelor care ne demonstrează cu subiect și predicat că Sectorul 1 trebuie să recupereze 50 de milioane de euro de la societatea Romprest. PNL și PSD nu vor să recuperăm banii. Dimpotrivă. Voi reveni cu acest punct pe ordinea de zi la fiecare ședință”, a mai scris Clotilde Armand.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?