Presupusul ucigaș al lui Trinity Gay a fost arestat

Presupusul ucigaș al lui Trinity Gay a fost arestat

Presupusul ucigaș al lui Trinity Gay (15 ani), fiica sprinterului american Tyson Gay, victima unui schimb de focuri, a fost arestat duminică seara, alături de alte două persoane, a anunțat poliția din Lexington (Kentucky).

 

Este vorba despre un tânăr de 21 ani, D'Vonta Middlebrooks, cunoscut de justiție pentru afaceri legate de droguri, pe care poliția îl acuză că a deschis focul în fața restaurantului Cool Out din Lexington, duminică dimineața, în jurul orei 4,00, unul dintre gloanțe rătăcite atingând-o mortal în zona gâtului pe Trinity Gay .

Transportată la o clinică din apropiere cu o mașină privată, fiica lui Tyson Gay a fost transferată apoi la spitalul universitar din Kentucky, însă medicii nu i-au putut salva viața.

Martorii incidentului au explicat că Trinity Gay a fost victima nevinovată a unui schimb de focuri între ocupanții a două vehicule. În acest caz au mai fost arestați doi bărbați, Chazerae Taylor (38 ani) și fiul acestuia D'Markeo Taylor (19 ani).

Considerată o mare speranță a atletismului american, Trinity Gay era specialistă în probele de sprint, ca și tatăl ei. Federația americană de atletism (USTAF) i-a transmis condoleanțe lui Gay pe contul său Twitter. "Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către Tyson Gay și apropiații săi, după decesul tragic și de neînțeles al fiicei sale, Trinity", a scris USTAF într-un comunicat dat publicității luni.

Tyson Gay (34 ani) este al doilea în topul celor mai rapizi oameni de pe planetă, după jamaicanul Usain Bolt, cu un timp de 9sec.69/100. El a cucerit trei medalii de aur la Campionatele Mondiale din 2007, însă de atunci cariera sa a avut o traiectorie descendentă. Depistat pozitiv la un control antidoping, în iulie 2013, Gay a fost suspendat un an, fiindu-i anulate rezultatele începând iulie 2012, fapt care a dus la descalificarea ștafetei americane medaliată cu argint la JO 2012 de la Londra.

La Olimpiada de la Rio, din vara acestui an, Tyson Gay nu a obținut calificarea decât pentru proba de ștafetă 4x100 m, descalificată în timpul finalei din cauza transmiterii incorecte a ștafetei. Atletul american intenționează să înceapă o nouă carieră în bob, cu speranța că va putea participa la Jocurile Olimpice de iarnă din 2018.

AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Țenea, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”