Prețul nebunesc cu care se vinde o garsonieră de 15 mp: „Vreau să cred că e o glumă”

Prețul nebunesc cu care se vinde o garsonieră de 15 mp: „Vreau să cred că e o glumă”

Piața imobiliară din Italia pare să devină din ce în ce mai dificilă, cu prețuri exorbitante și cereri aparent absurde, iar o nouă listare a unui anunț de vânzare din Milano a stârnit furia cititorilor publicației Il Messaggero.

Garsoniera de peste 140.000 de euro are un pat care se transformă în masă FOTO Il Messaggero

Este vorba despre o garsonieră de doar 15 mp, aflată în vânzare la un preț inițial de 160.000 de euro, acum redus cu 11% la suma "promițătoare" de 143.000 de euro, conform sursei citate.

Amplasată la parter, garsoniera cuprinde un mic spațiu care ține loc de bucătărie, dar și de cameră de dormit, potrivit Il Messaggero .

Un decor compact și îngust, cu un blat de masă cu o lățime de doar 30 de centimetri, care se poate transforma în pat. O soluție ingenioasă, dar cu un spațiu extrem de limitat între pat și aragaz, ridicând semne de întrebare cu privire la funcționalitatea sa.

În plus, pe lângă toate aceste probleme, imobilul face parte și dintr-un edificiu de "interes istoric" construit în 1940, o imagine departe de conceptul modern și tineresc evidențiat în anunț, plus că locuința nu inspiră siguranță în cazul unui cutremur.

Această garsonieră intră în topul celor mai scumpe proprietăți nelocuibile sub 20 de mp, printre care un apartament de aproximativ 1.114 euro pe lună chiria în New York, format doar dintr-o cămăruță și fără baie și celebra garsonieră de 11 mp de la Cluj care se vindea cu 33.000 de euro.

Prețul garsonierei din Milano a stârnit furia comentatorilor, unii dintre ei spunând că este, probabil, doar o glumă.

"Cum este legal acest lucru? Credeam că pentru a fi considerat legal un apartament trebuie să aibă o baie funcțională?", scrie o persoană.

Vreau să cred că e o glumă. Nu neapărat amuzantă, dar sper că e o glumă”, a mai comentat cineva.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat