Prețul Solana: Când este cel mai bun moment să cumperi SOL?

Prețul Solana: Când este cel mai bun moment să cumperi SOL?

Când vine vorba de tranzacționarea Solana, nu există nici un mister. Instrucțiunile sunt simple:

  • Cumperi monede când prețul Solana este scăzut
  • Și le vinzi când prețul este mare

Dacă ai fi urmat aceste instrucțiuni cu atenție, probabil că ai avea niște bani în plus. Acesta este profitul.

Bineînțeles, să faci profit nu este așa ușor cum pare – în special în lumea criptomonedelor, care e în schimbare rapidă. Volatilitatea pieței trimite prețul SOL în sus și în jos mai des decât un lift – fără nici un avertisment și fără o cauză evidentă. Când cumperi Solana, achiziția în valoare de 100 € de săptămâna trecută ar putea valora azi 200 € – sau 50 €.

Acesta este unul dintre motivele pentru care este atât de greu să faci profituri cu tranzacționarea de zi, unde investitorii încearcă să prezică pantele în urcare sau coborâre pentru cursul Solana și își sincronizează tranzacțiile în funcție de asta. Aceste vârfuri și văi sunt aproape imposibil de prezis, deoarece valoarea SOL crește și scade în funcție de dinamica pieței, speculațiile cu privire la schimbările de reglementare internaționale, tweet–urile miliardarilor și celebrităților și mulți alți factori. Sincronizarea pieței sub toate aceste influențe este extrem de dificilă. Acesta este motivul pentru care aproape toți comercianții de zi pierd bani.

Ce este special la Solana

Lansat în 2017, Solana (SOL) a fost încă de la început destinat să servească drept bază de înaltă performanță pentru aplicațiile de finanțe descentralizată (defi) și alte aplicații descentralizate (dApps).

Solana este cel mai bine descrisă ca o infrastructură extensibilă pentru construirea de dApps scalabile bazate pe blockchain. Arhitectura este rezistentă la cenzură, rapidă și sigură și concepută pentru a facilita adoptarea globală.

Pentru a ține evidența timpului pe blockchain, Solana utilizează un proces inovator cunoscut sub numele de Dovada Istoricului. Poh nu este un mecanism de consens, dar joacă un rol important în mecanismul de consens Dovada Mizei a Solana.

Rezultatul celorlalte inovații cheie ale Poh și Solana este o rețea foarte scalabilă – de fapt, Solana are un randament maxim de 50.000 de tranzacții pe secundă.

Alte beneficii ale construirii pe Solana includ securitatea auditată, la nivel de întreprindere și flexibilitatea de a codifica în limbaje populare, cum ar fi C, C++ și Rust.

Moneda nativă Solana, SOL, susține tranzacțiile pe blockchain–ul Solana și servește ca o țintă tentantă pentru investitori.

La fel ca Ethereum, blockchain–ul Solana susține contractele inteligente. Dar mecanismul său de consens este mult mai rapid. Pentru că acest consens este atât de rapid, Solana nu a considerat necesar să susțină performanța aplicațiilor prin fragmentare și altor soluții de scalabilitate de nivel 2. Lanțul principal menține o singură stare peste tot în lume, simplificând dezvoltarea și făcând blockchain–ul mai sigur pentru aplicații și utilizatori.

Eficiența blockchain–ului Solana face, de asemenea, tranzacțiile foarte ieftine. Într–un moment în care taxele de gaz Ethereum pot fi de sute sau chiar mii de euro, taxa de tranzacție la Solana este de doar 0,00024 € pe tranzacție.

Din aceste motive, Solana a apărut ca rival pentru Ethereum ca o platformă pentru aplicații bazate pe blockchain. Solana este puternică, în special, în domeniul finanțelor descentralizate sau defi.

Acest lucru, la rândul său, a făcut Solana atractivă pentru investitori, în special pentru cei care cred că tehnologia blockchain va juca un rol tehnic cheie în ecosistemul Web3.

Cum investești în Solana

Experții care studiază industria consideră că Solana are un viitor strălucit pe termen lung. Între timp, cursul Solana crește și scade dramatic pe termen scurt. Această volatilitate a pieței face dificilă tranzacționarea pe loc a Solana. Însă acest lucru se întâmplă în contextul unei tendințe generale de creștere pe termen lung.

Într–un fel, să cumperi Solana ar putea fi considerat ca o investiție în viitorul fintech mondial rapid și securizat.

Lecțiile trecutului

Ce s–ar fi întâmplat dacă ai fi cumpărat Solana acum o lună sau o săptămână? Dacă ai fi cumpărat SOL în valoare de 100 € în urmă cu o lună, cât ai fi avut acum?

Nu este nevoie să speculezi. Calculatorul cum–ar–fi–fost–dacă de la Kriptomat afișează răspunsuri precise la aceste întrebări pe baza datelor prețurilor care sunt mereu actualizate. Calculatorul poate să–ți spună exact cât din investiția ta de 100 € ar valora azi utilizând date reale istorice.

De fapt, calculatorul poate să afișeze rezultate pentru oricare din cele peste 350 de criptomonede aflate la vânzare la Kriptomat.

Calculatorul demonstrează că în ciuda volatilității pe termen scurt, cripto a generat venituri notabile pentru investitorii pe termen lung.

O modalitate bună să profiți de trendurile crescătoare pe termen lung este să utilizezi funcția de Cumpărare Recurentă de la Kriptomat , care îți permite să programezi cumpărături regulate săptămânal, la două săptămâni sau lunar. În schimbul costului unei cafele zilnice la Starbucks, poți încet dar si sigur să–ți construiești portofoliul cripto care să te ajute să–ți atingi obiectivele pe termen lung cum ar fi pensionarea, cumpărarea unei proprietăți, sau plata unei educații scumpe la universitate.

În concluzie

Lumea este plină de traderi care pot să confirme că nu este nimic ușor în a prezice prețurile ridicate și scăzute pe piața cripto. Factorii care influențează nivelul de curs Solana sunt prea numeroși și obscuri pentru a fi urmăriți.

Această volatilitate a făcut viața dificilă pentru comercianții de zi, dar efectele sale sunt mici în comparație cu tendințele pe termen lung pentru prețul Solana. Nimic nu este sigur în investițiile cripto, însă mulți fericiți deținători de Solana au avut succes când au abordat criptomonedele ca o investiție pe termen lung.

Despre Kriptomat

Înființat în 2018, Kriptomat a revoluționat lumea criptomonedelor prin introducerea celei mai simple platforme din Europa. Kriptomat face finanțele digitale atât de simple încât toată lumea de pretutindeni poate avea acces la libertatea, corectitudinea și împlinirea pe care o reprezintă criptomonedele. Sute de mii de clienți din Europa și din alte 120 de țări din întreaga lume au încredere în Kriptomat atunci când cumpără, vând, schimbă, câștigă, distribuie sau investesc în criptomonede.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria