Preţul umilinţei: Pentru ce salariu lunar s-a lăsat Petrea călcat în picioare, la FCSB

Preţul umilinţei: Pentru ce salariu lunar s-a lăsat Petrea călcat în picioare, la FCSB

„La ora actuală, FCSB arată ca o echipă de play-out“. Iată verdictul comentatorilor Digi Sport, în timpul derby-ului cu Rapid, care rezumă perfect situaţia la formaţia din Berceni.

Practic, FCSB arată ca o echipă neantrenată, pentru că oamenii care stau pe bancă sunt, pur şi simplu, de decor.

Fostul internaţional, Basarab Panduru (52 de ani), a explicat, răspicat, ce înseamnă să fii antrenor, la FCSB. „El (n.r. – Gigi Becali) cu 10.000 de euro îţi cumpără demnitatea, asta face, nu altceva. El, ca antrenor, nu dă nimic pe tine. Cu 3-4 mii de euro nu mai merge. De aceea, a ajuns la o sumă mai mare acum, 10.000 de euro pe lună (n.r. – cât a avut Anton Petrea). Acolo (n.r. – la FCSB), nu faci nimic, nu faci schimbări, nu faci echipa. Vii şi spui după meci, că ai făcut patru schimbări la pauză pentru că voiai viteză (n.r. – ce a spus Anton Petrea după înfrângerea cu Rapid). De parcă, la început nu voiai, ţi-ai dat seama abia după 45 de minute. Nu poate să vină nimeni să-mi spună mie că mă duc eu la FCSB, fac eu, îl iau eu. Nu! Acolo, nu faci nimic. Primeşti echipa şi primeşti şi schimbările“, a explicat Panduru, la Orange Sport.

„Se merge din rău în mai rău“

Un alt fost mare internaţional, Gică Popescu - foto (54 de ani), a fost şi el şocat de cum a arătat FCSB, în timpul derby-ului cu Rapid. „M-am aşteptat să văd altă faţă a celor de la FCSB, dar au arătat fără curaj, le era frică să joace. Senzaţia mea e se merge din rău în mai rău. Am avut impresia că echipa abia promovată în prima ligă a fost FCSB, iar Rapidul cea care se bate la titlu. Cu tot respectul pentru istoria Rapidului, echipa vine după 6 ani de ligi inferioare“, a spus actualul preşedinte al Farului Constanţa.

„E haos total la FCSB“

În stilul său caracteristic, Dumitru Dragomir - foto (76 de ani), fostul preşedinte al Ligii, a făcut şi el o analiză savuroasă a derby-ului, la GSP Live.

„A fost un meci bun şi un haos total la FCSB! Cei doi fundaşi centrali, Bouhenna şi Tamm, nici la Divizia B nu-i iau, dacă mă duc undeva conducător! Nu ştiu nimic, nici să paseze, nici să dea cu capul, nici să fugă. Aş aduce un antrenor cu mare personalitate la FCSB, să nu sufle nimeni în front în faţa lui. În al doilea rând, aş lăsa şase luni echipa pe mâna acelui antrenor, pentru a observa dacă echipa are talent sau nu şi dacă poate sau nu să ia campionatul. Dar Becali, plătind din buzunarul lui, pe el nu-l va îndoi nimeni”, a spus „Corleone“.

N-o să comande nimeni pe banii mei. Ţineţi minte, n-o să se întâmple asta niciodată! De ce să comande cineva pe banii mei?

Gigi Becali patron FCSB

FCSB începe sezonul tot mai slab

*2022 – 2023: 3 meciuri, 0 victorii, 1 remiză, 2 înfrângeri

*2021 – 2022: 3 meciuri, 2 victorii, 1 remiză, 0 înfrângeri

*2020-2021: 3 meciuri, 3 victorii, 0 remize, 0 înfrângeri

Cei mai longevivi antrenori ai FCSB-ului din ultimii ani

Nume Total meciuri Bilanţ

1. Nicolae Dică 80 46 de victorii, 18 remize, 16 înfrângeri

2. Laurenţiu Reghecampf 73 37 de victorii, 20 de remize, 16 înfrângeri

3. Anton Petrea* 49 28 de victorii, 8 remize, 13 înfrângeri

4. Bogdan Vintilă 32 18 victorii, 7 remize, 7 înfrângeri

5. Anton Petrea** 28 17 victorii, 6 remize, 5 înfrângeri

*Primul mandat, între iulie 2020 – mai 2021.

**Al doilea mandat, între noiembrie 2021 – iulie 2022.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…